Saradnja Banjalučke pivare i Every Can Counts

Saradnja Banjalučke pivare i Every Can Counts počela je ove godine i tim povodom smo bili pristutni na dva prelepa i veoma popularna festivala na području Republike Srpske. Jedan je od njih  je OK fest a drugi drugi je Fresh Wave Fest.

Šestu godinu za redom 12/13/14 jula NP Sutjeska je bio epicentar najbolje zabave, dobrog provoda i druženja u jednom posebnom i magičnom ambijentu čiste prirode, kakav se retko sreće, posebno u kombinaciji sa odličnom muzikom i ostalim festivalskim sadržajima. OK Fest je totalno drugačiji od drugih. Pored celodnevnog muzičkog programa uživali smo u adrenalinskom raftingu najdubljim evropskim kanjonom reke Tare, šetajući planinskim stazama po obroncima planina Maglića i Zelengore i uživali u pogledu sa vidikovaca koji se protežu preko Perućice, jedine očuvane prašume u Evropi. Uz OK avanturu uživali smo i u najboljoj OK zabavi uz brojne domaće i svetske izvođače na 3 festivalska stage-a.

Da bi bio srećan treba da radiš ono što voliš. Mi smo presrećni jer smo imali prilike da budemo deo OK Festa. Nestvarna priroda, vrhunska svirka i druženje sa divnim ljudima koji se zalažu sa prave vrednosti su razlozi zbog kojih smo ponosni na naš doprinos za čistiji i lepši nacionalni park „Sutjeska“.

Na hiljade posetilaca 8. izdanja Nektar Fresh Wave festivala, koje se održalo pod nazivom Heaven prisutvovalo je stvaranju istorije na banjalučkoj tvrđavi Kastel! Ovogodišnji koncept festivala publici je predstavio veliki broj izvođača, a ovogodišnje izdanje festivala nastupima su obeležili: Matador, Pan Pot, Mladen Tomić, Booka Shade, Siniša Tamamović, Butch, Krankšvester, Sajsi MC, Krešo Bengalka, Rock Simfonija i mnogi drugi!

Ovogodišnje izdanje festivala obeležio je i veliki broj stranih posetilaca iz čak 30 svetskih zemalja, a grad Banja Luka je ucrtan na festivalsku mapu sveta kao neizostavan događaj na Balkanu koji sa svakim novim izdanjem privlači sve veću svetsku pažnju.

 Spektakularna i najveća bina koja je ikad korišćena na tvrđavi Kastel postala je u tri dana hram elektronske muzike, a s obzirom na podršku izvođača i publike nastaviće to da bude i u godinama koje slede. Nezaboravan provod i odlična atmosfera na 5 festivalskih bina i isto toliko festivalskih zona najbolja je ocena kvaliteta festivala i veliki vetar u leđa organizatorima, koji obećavaju još bolji program i još više izvođača za naredno izdanje Fresh Wave Festivala!